Textil

SuperStudio vă ajută să decorați și, mai presus de toate, să dați o notă unică casei dvs. Unul dintre lucrurile la care ne gândim cel mai puțin sunt textilele pentru casă. Iar adevărul este că acestea dau viață casei oferind tot stilul de care aveți nevoie. Aceste detalii sunt ceea ce face o casă personală și ne face să fim confortabili în fiecare dintre colțurile ei, au experimentând diferite senzații.

Textile pentru casă

Pentru a vă imbraca casa, alegeți colecțiile noastre de textile de calitate superioară. Noi vrem să aducem frumusețe, calitate și bun gust. Gama noastră de produse textile de uz casnic cuprinde articole cu caracter foarte diferit. Aveți la dispoziție, de exemplu, un catalog extins în lenjerii de pat, pături, coverturi și fularuri. Atât pentru adulți, cât și pentru copii, a căror blândețe vă va face să dormiți liniștit, fără a sacrifica un aspect frumos. Veți găsi, de asemenea, covoare, tapiserii și lenjerie de pat. Cu acest sortiment de textile acasă veți găsi detalii unice care vor da casei dvs. un farmec real. În orice caz, este esențial ca tonul produselor textile selectate să fie în armonie cu decorarea întregii încăperi. Doar prin plasarea unei perne distractive sau a unei pilule potrivite, atât canapeaua, cât și camera de zi pot schimba radical imaginea. Același lucru se întâmplă în dormitoare precum și în alte încăperi ... și că orice accesoriu textil ne permite să avem sentimentul că schimbăm mobila ori de câte ori dorim. Combinați-le cu un iluminat bun și veți vedea cât de frumos arată..

Confort și relief în decor cu textile pentru casă

Deși întotdeauna acordăm o importanță deosebită decorării mobilierului, dacă nu este completat de țesături adecvate, rezultatul final nu va avea o valoare foarte decorativă. Tendințele estetice ale textilelor variază. Unele au mai multe sezoane de proeminență, în timp ce altele sunt clasice în decor. Și alte tendințe în textilele pe care le vom enumera, tocmai au apărut și amenință să rămână în următorii câțiva ani. Modele geometrice, printuri de animale, legume și flori, culori pastelate, sclipici etc. La fel de variate cât și frumoase, puteți să vă decorați dormitorul, precum și restul colțurilor casei dvs., indiferent de stilul dvs. Decorați casa după gustul dvs. cu ajutorul diverselor modele de textile, culori, și finisaje. Nu vă puteți imagina câte posibilități aveți!

zile
ore
min.
sec.