Tablouri

Decorarea pereților este cel mai simplu mod de a schimba stilul oricărei încăperi, cu foarte puțin efort. O pânză, un vinil decorativ sau un ceas pot transforma în totalitate personalitatea unui spațiu. Și din când în când, un aer nou se simte bine. În SuperStudio, am dedicat o secțiune specială decorării pereților. Intrați și descoperiți colecția noastră extensivă Wall Deco: pânze, viniluri, tablouri metalice, tablouri din lemn, panouri decorative 3D, ceasuri de perete și umerașe de design.

Decorarea pereților

Prin plasarea acestor elemente puteți impregna pereții cu caracter și puteți sparge monotonia tonală a mediilor neutre. De asemenea, aveți întotdeauna grijă de combinația cu mobila și cu celelalte accesorii. Cu o multitudine de dimensiuni, desene și culori, pentru toate gusturile. Dispunem de pânze de o singură piesă, de trei și de asemnea de modelul piramidal de cinci bucăți de dimensiuni diferite. Puteți găsi peisaje naturale, urbane, fructe, flori, animale etc. Deși puteți alege o opțiune mai inovatoare: tablou fotografic. Structura sa este mai subțire, la jumătatea distanței dintre o fotografie și o pictură. Cu vinil este chiar mai ușor. Deci, nu trebuie să vă gândiți unde să puneți dispozitivele de fixare pentru a le atârna. Trebuie doar să lipiți diferitele părți pe orice suprafață netedă care pare prea plictisitoare. Poate fi un zid, o fereastră sau chiar ușa unui dulap. Avem o secțiune specială pentru vinilul tematice de Crăciun. Același lucru pentru cei ale căror piese adezive sunt de fapt oglinzi cu forme unice.

Soluții pentru decorarea pereților

Panourile decorative din 3D reprezintă o soluție foarte interesantă. Sunt ideale pentru a acoperi defectele din perete și pentru a îmbunătăți izolarea zgomotelor externe. Acestea introduc textura, relieful și ajută la echilibrarea vizuală a spațiului. Obțineți un rezultat optim, amestecând culori diferite și chiar modele diferite. Nostrele noastre și ceasurile decorative combină funcționalitatea și estetica. Mai ales pentru a vă acoperi nevoile adăugând o notă de stil. Cadrele de lemn tipărite și cadrele metalice Vintage oferă un aer sofisticat foarte atractiv. Prin urmare, acum este momentul pentru a revitaliza decorarea peretelui, profitând de reducerile noastre.

zile
ore
min.
sec.
afișați după culori:
7 rezultate
/
VEDEȚI MAI MULTE PRODUSE

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones