Stickere

Aceste stickere sunt o opțiune foarte bună pentru a da o notă distinctivă casei noastre. Diversitatea modelelor le face ideale pentru oricine. În plus, marea sa versatilitate le permite să fie potrivite oriunde în casă. Încăperile ideale cum ar fi: sufrageria, salonul, dormitorul, holul, coridorul etc.

Stickere de design

SuperStudio se specializează pe modele de designeri. Toate produsele noastre sunt concepute ca elemente capabile să diferențieze și să ofere design, transformând cu detalii foarte minime, spațiile cele mai mici. Decorul are puterea de a transforma o cameră într-un spațiu cu personalitate. Din acest motiv, aceste elemente joacă un rol foarte important.

Din toate aceste motive, suntem fani de vinyluri de design. Așa că am pregătit o colecție pentru a satisface toate audiențele cu diferite tipuri de vinil. Acestea pot fi: pentru copii, tablouri, fraze, imagini etc. Pregătiți-vă pentru a vedea cum se schimbă aspectul casei dvs, luminând una dintre spațiile alese cu această opțiune decorativă.

Stickere de design pentru toată lumea

Dacă aveți o cameră care pare a fi plictisitoare și doriți să-i dați o notă de vitalitate sau dacă lipsește stil, SuperStudio vă poate ajuta cu această sarcină și vă oferă o mare varietate de vinyluri de design, astfel încât să vă decorați casa în cel mai simplu mod. Doar cu câteva gesturi veți obține un design suplimentar. Trebuie doar să alegeți modelul care vă place, aplicația este foarte simplă și efectele schimbării vor fi imediate.

Aveți posibilitatea să alegeți dintr-o gamă largă de diferite modele, de la designul tipic de tip ardezie din vinil, cu o tendință deosebită în care puteți scrie lucrurile importante care nu trebuie uitate până la vinil cu fraze, desene sau desene pentru copii pentru micuți. În câteva minute, vă veți transforma într-o cameră blandă și non-stil într-un spațiu modern și de design.

Stickere de design este o soluție ideală pentru decor, pentru toate încăperile în care nu dorim să facem un mare efort sau pentru care avem puține resurse sau pentru spații mici. În plus, aplicarea este foarte ușoară, deoarece trebuie doar să decideți zona și să le lipiți ca un autocolant pe perete. Este atât de simplu. Decorarea casei nu a fost niciodată atât de ușoară.

zile
ore
min.
sec.