CONDIȚII DE LIVRARE

Costurile de livrare sunt incluse în prețul final al comenzii dvs. Clicând pe "ADĂUGAȚI ÎN COȘ", în fișa cu informații despre produs, sistemul nostru va calcula în mod automat costurile de livrare necesare. Când adăugați produse și alegeți sume, costurile de livrare vor fi modificate în mod automat..

Înainte de a confirma o comandă, puteți găsi o prezentare detaliată a costului total al tuturor produselor din coșul de cumpărături: produse, transport, taxe speciale (dacă este cazul) și altele. Vă rugăm să verificați dacă produsele, finisajul și cantitatea selectate sunt corecte înainte de a apăsa butonul „CONFIRMAȚI COMANDA“.

Costurile de livrare variază în funcție de adresa de livrare, greutatea și volumul total al produselor comandate:

SuperStudio livrează la următoarele țări: Andorra, Austria, Belgia, Croația, Danemarca, Slovacia, Slovenia, Spania, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Olanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg , Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Republica Cehă, România, Suedia și Elveția.Alte destinații sunt posibile la cerere specială a clientului

Insulele Canare și orașele autonome Ceuta și Melilla sunt teritorii ale Uniunii Europene care fac obiectul unor condiții speciale de impozitare.

Pentru livrările către aceste zone, este necesar să se efectueze taxele de clearance-ul ( autorizare / aprobare în vamă )  .Prețurile de pe factura clientului sunt libere de impozit (fara TVA).Clientul trebuie să plătească costurile pentru vamă și, după caz, alte taxe relevante (IGIC la Insulele Canare, IPSI în Ceuta și Melilla),  după primirea comenzii. Costurile de export sunt responsabilitatea SuperStudio, și sunt incluse în costurile de transport.

Pentru teritoriile țărilor menționate, care fac obiectul unor condiții speciale de impozitare, vom acționa într-un mod similar celui din Insulele Canare, Ceuta și Melilla. Vom factura fără TVA, iar clientul va plăti taxele vamale și taxele aplicabile în fiecare caz în parte.

Prețul transportului va fi determinat de numărul de produse, greutatea și volumul. Costurile de transport ale unui produs de mari dimensiuni vor fi mai mari decât cele ale unui produs mai mic, chiar dacă adresa de livrareva fi aceeași. În acest caz, de exemplu, o masă de sufragerie implică costuri de transport mai mari decât ale unui scaun de sufragerie.

În orice caz, toate livrările efectuate de SuperStudio se bucură de protecția unei asigurări pe viață, în vigoare până la 24 de ore după livrare. Această asigurare garantează clientului compensarea sau înlocuirea corespunzătoare în cazul deteriorării bunurilor în timpul transportului. Clientul trebuie să indice întotdeauna astfel de daune pe nota de livrare pentru a putea aplica garanțiile menționate în asigurare.