Scaune de bar

Nu există piese de mobilier mai versatile decât aceste scaune de bar! Datorită acestei mari varietăți de modele, dimensiuni și culori, scaunul de bar este elementul perfect pentru orice tip de locuință sau comerț. Scaune de bar înalte cu sau fără spătar, se potrivesc la perfecțiune cu bucătăriile de tip bar sau chiar cu barele de bar; în schimb, tabureții, datorită dimensiunilor mici, se adaptează la orice colț și loc. Dacă impedimentul dvs. este spațiul, nu e nici o problemă, deoarece dispunem, de asemenea, de un tip de scaune ce pot fi stocate în orice moment, într-un mod confortabil și ușor. În gama SUPERSTUDIO veți găsi zeci de modele de stil industrial, vintage, scandinav... în toate dimensiunile și culorile, astfel încât să obțineți piesa exactă de care aveți nevoie. Vizitați catalogul nostru online și alegeți scaunul de bar adaptat exigenței dvs.

zile
ore
min.
sec.
afișați după culori:
124 rezultate
Scaun de bar LAROZA PU
Scaune de bar metalice
Scaun de bar LAROZA PU 196,94 Lei

-58%470,09 Lei

vezi produsul
Promoție
înălţime82-103cm
lăţime42cm
adâncime44cm
/
VEDEȚI MAI MULTE PRODUSE

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones