BLACK DAYS Up to 190 lei discount with coupon codes HELLOSPRING10, HELLOSPRING20 y HELLOSPRING40 > Show promo

Scaun DYBERI -Tapiterie PU-

Ref. YOU002
Black Days

Discover our selection of Top products with Black discounts. In addition, we refund 10% of your purchases in a gift voucher. Only until Thursday.

*44 lei discount on purchases over 745 lei with coupon code HELLOSPRING10
88 lei discount on purchases over 1096 lei with coupon code HELLOSPRING20
176 lei discount on purchases over 1756 lei with coupon code HELLOSPRING40

Buying this product, you will receive a gift voucher equivalent to 10% of your purchase. You may either give this voucher to someone else, or use the discount yourself for your next purchase. There is no minimum order required. Product with temporary offer and limited stock. 50% off on shipping costs on purchases over 1400 lei. Free shipping on purchases over 2200 lei.

Finisaje disponibile
188,47 Lei
438,24 Lei
-57%
Preț TVA INCLUS
Livrare Selectați un finisaj
Livrare Nu inclus
188,47 Lei

Plățile efectuate în conformitate cu protocolul de securitate SSL

Material

Poliuretan - Metal

Dimensiuni

Dimensiuni
96 cm x 43 cm x 51 cm

Înălțime șezut
44.5 cm

439644.551
4,6 kg
100 kg

Descriere

  • Scaun de design de stil clasic.
  • Tapițerie din imitație de piele de calitate superioară și foarte rezistentă.
  • Picioare metalice.
  • Disponibil în alb sau negru.
  • Ideal pentru sufragerie sau salon.
  • De vânzare în pachete de 4 unități.

Stil și eleganță cu o estetică curată de linii clare. Tapițeria aduce glamour și capacitatea de a juca cu mai multe stiluri de decor. Scaunul DYBERI este un scaun de design clasic cu spătarul fabricat din imitație din piele de culoare albă sau neagră iar șezutul este căptușit pentru a avea un confort mai mare. Structura picioarelor este fabricată din metal lucios de culoare albă sau neagră, în funcție de culoarea aleasă. O combinație care crează o piesă foarte armonică pentru sufragerii și saloane.

Forma anatomică a Scaunului DYBERI se potrivește perfect corpului oferind un confort mult mai sporit. Cusăturile desenează o rețea care aduce o notă diferită. Puteți combina diferite scaune în jurul masi pentru a obține un stil foarte actual.

Sufrageriile sunt centrul de atenție a oricărei case, în special masa unde se adună toată familia pentru a lua masa. Scaunul DYBERI este modelul perfect pentru a se potrivi cu orice decor. Disponibilă în culori neutre, alb și negru, acest fapt făcând combinația mai ușoară cu o masă de sticlă sau lemn. IuBit ®orii bunului design se vor bucura cu acest model care nu lasă pe nimeni indiferent.

Faptul de a alege bine scaunele din sufragerie, este foarte important, din acest motiv, vă sfătuim să cereți ajutor unor experți, pentru a căuta cea mai bună alternativă pentru casa dvs.Scaunul este unul dintre cele mai importante elementele de decor, unde veți petrece multe ore, așa că asigurați-vă că ați ales cel mai bun model, potrivit nevoilor dvs. Aceste scaune de design nu uită funcționalitatea lor, dar nici nu lasă de o parte stilul.

 

NOTA: de vânzare doar în pachet de 4 unități.

Ne puteți contacta în legătură cu produsul Scaun DYBERI -Tapiterie PU- completând formularul de mai jos.

Share: Scaun DYBERI -Tapiterie PU-

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones