Mobilier

Mobila este singurul element care are puterea de a schimba o casă obișnuită într-o casă caldă, familiară și primitoare. De aici naște necesitatea de a crea decorațiuni, care se potrivesc perfect, atât cu gusturile, cât și cu personalitatea fiecăruia dintre dvs.. Dacă doriți să decorați un negoț, comerț, stabiliment, să vă mobilați noua locuință sau pur și simplu doriți o schimbare radicală în decor, la SUPERSTUDIO veți găsi o gamă foarte variată și bogată în mobilier. O varietate de culori, modele și texturi vă va permite să găsiți produsele exacte: scaune, mese, scaune de bar, canapele, etajere… și multe altele. De asemenea, toate produsele sunt selectate ținând cont de tendințele actuale pentru interioare, astfel încât să puteți găsi cele mai noi surse de inspirație.... Căutați o decorare personalizată, unică și demnă de orice revistă? Ați ajuns la locul potrivit!

zile
ore
min.
sec.
afișați după culori:
201 rezultate
  • Disponibil în curând
Noptiera WHITER
Noptiere
Noptiera WHITER De la: 402,75 Lei

-51%822,00 Lei

vezi produsul
ultimele unități!
înălţime46cm
lăţime40cm
adâncime40cm
Vitrină STYLUS PLUS
Comode
Vitrină STYLUS PLUS De la: 862,95 Lei vezi produsul
ultimele unități!
înălţime75cm
lăţime154cm
adâncime41cm
/
VEDEȚI MAI MULTE PRODUSE

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones