BLACK DAYS Up to 190 lei discount with coupon codes HELLOSPRING10, HELLOSPRING20 y HELLOSPRING40 > Show promo

Masă TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199

Ref. BPG013
Black Days

Discover our selection of Top products with Black discounts. In addition, we refund 10% of your purchases in a gift voucher. Only until Thursday.

*44 lei discount on purchases over 745 lei with coupon code HELLOSPRING10
88 lei discount on purchases over 1096 lei with coupon code HELLOSPRING20
176 lei discount on purchases over 1756 lei with coupon code HELLOSPRING40

Buying this product, you will receive a gift voucher equivalent to 10% of your purchase. You may either give this voucher to someone else, or use the discount yourself for your next purchase. There is no minimum order required. Product with temporary offer and limited stock. 50% off on shipping costs on purchases over 1400 lei. Free shipping on purchases over 2200 lei.

Finisaje disponibile
7.846,07 Lei
16.012,37 Lei
-51%
Preț TVA INCLUS
Livrare Selectați un finisaj
Livrare Nu inclus
7.846,07 Lei

Plățile efectuate în conformitate cu protocolul de securitate SSL

Material

Marmură de Carrara - Fibră de sticlă

Dimensiuni

Dimensiuni
73 cm x 199 cm x 120 cm

19973120
219 kg

Descriere

  • Inspirată de Masa Ovală de Eero Saarinen.
  • Blat din marmură Carrara de 1,5 cm de grosime.
  • Marmura este tratată cu ceara pentru a o proteja de utilizarea zilnică.
  • După un timp, trebuie să-l acoperi din nou cu ceară pentru întreținerea corespunzătoare.
  • Design elegante și funcțional.

Masa TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199 este inspirată de unul dintre clasicii designului din toate timpurile: masa de sufragerie Ovală de Eero Saarinen. Acest arhitect a proiectat mobilierul ca și cum ar fi fost sculpturi autentice. Era obsedat cu reușirea unei linii perfecte, unei curbe ideale, unos proporții exacte în compoziție. La toate acestea se adaugă utilizarea de materiale moderne sau mobilier neobișnuit și predominanța formelor organice.

Masa TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199 poate servi de exemplu de toate aceste caracteristici. Liniile sinuoase sunt o parte fundamentală a designului. Blatul fabricat din marmură de formă ovală se sprijină pe un picior central din aluminiu lăcuit în alb. Acest picior are o placă la partea superioară și se termină într-un suport mare și oval, pentru a da stabilitatea necesară.

Acest model este ideal atât pentru sufragerie cât și pentru sala de ședință. Structura sa originală, dintr-un singur picior central, liberează foarte mult spațiu și proporționează libertate de a pune scaunele împrejurul mesei. Pe blatul marmurei putem aprecia venaturile naturale, pentru a conferi piesei o eleganță unică, care poate aduce o notă singulară oricărui spațiu.

NOTA: Marmura poate prezenta propriile sale mărci superficiale.

PRECAUȚIE: marmura este un material foarte poros. În cazul scurgerii de lichide cum ar fi apă, cafea, vin, suc de fructe etc. ștergeți imediat cu o cârpă moale și curată. Cu cât lichidul rămâne mai mult pe suprafață, cu atât mai complicat va fi să îl îndepărtați. Nu utilizați substanțe de curățare abrazive, acizi, alcool sau solvenți, deoarece acestea vor deteriora suprafața.

Ne puteți contacta în legătură cu produsul Masă TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199 completând formularul de mai jos.

Share: Masă TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones