Masă TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199

Ref. BPG013
Finisaje disponibile
8.006,21 Lei
16.012,37 Lei
-50%
Preț TVA INCLUS
8.006,21 Lei
Selectați un finisaj
Show more info
Show product in atmospheric picture
plata securizata
Calculate shipping costs
Product with pack offer

Material

Marmură de Carrara - Fibră de sticlă

Dimensiuni

Dimensiuni
73 cm x 199 cm x 120 cm

19973120
219 kg

Descriere

  • Inspirată de Masa Ovală de Eero Saarinen.
  • Blat din marmură Carrara de 1,5 cm de grosime.
  • Marmura este tratată cu ceara pentru a o proteja de utilizarea zilnică.
  • După un timp, trebuie să-l acoperi din nou cu ceară pentru întreținerea corespunzătoare.
  • Design elegante și funcțional.

Masa TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199 este inspirată de unul dintre clasicii designului din toate timpurile: masa de sufragerie Ovală de Eero Saarinen. Acest arhitect a proiectat mobilierul ca și cum ar fi fost sculpturi autentice. Era obsedat cu reușirea unei linii perfecte, unei curbe ideale, unos proporții exacte în compoziție. La toate acestea se adaugă utilizarea de materiale moderne sau mobilier neobișnuit și predominanța formelor organice.

Masa TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199 poate servi de exemplu de toate aceste caracteristici. Liniile sinuoase sunt o parte fundamentală a designului. Blatul fabricat din marmură de formă ovală se sprijină pe un picior central din aluminiu lăcuit în alb. Acest picior are o placă la partea superioară și se termină într-un suport mare și oval, pentru a da stabilitatea necesară.

Acest model este ideal atât pentru sufragerie cât și pentru sala de ședință. Structura sa originală, dintr-un singur picior central, liberează foarte mult spațiu și proporționează libertate de a pune scaunele împrejurul mesei. Pe blatul marmurei putem aprecia venaturile naturale, pentru a conferi piesei o eleganță unică, care poate aduce o notă singulară oricărui spațiu.

NOTA: Marmura poate prezenta propriile sale mărci superficiale.

PRECAUȚIE: marmura este un material foarte poros. În cazul scurgerii de lichide cum ar fi apă, cafea, vin, suc de fructe etc. ștergeți imediat cu o cârpă moale și curată. Cu cât lichidul rămâne mai mult pe suprafață, cu atât mai complicat va fi să îl îndepărtați. Nu utilizați substanțe de curățare abrazive, acizi, alcool sau solvenți, deoarece acestea vor deteriora suprafața.

Ne puteți contacta în legătură cu produsul Masă TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199 completând formularul de mai jos.

Share: Masă TULIP WHITE MARBLE OVAL 120x199