Corpuri de Iluminat
SuperStudionu vorbește niciodată de corpuri de luminat de design; vorbește de iluminat decorativ. Fiecare piesă este unică, în forme, funcție și posibilități.

Corpuri de iluminat de design

Oferim clienților noștri o amplă varietate de modele, pentru a da cea mai bună soluție: lustre, lampadare, veioze, lămpi de birou, aplice de perete și becuri originale de led sau Vintage, care pot străluci singure, fără abajur. O experiență vastă în elaborarea proiectelor de interior ne-a făcut conștienți de importanța distribuției luminii într-o încăpere. Iluminatul decorativ nu este doar alegerea lămpilor de design atractiv și combinarea acestora cu spațiul ales. Această alegere este fundamentală, dar la fel de decisivă este fixarea acestor puncte de lumină. Fiecare corp de iluminat oferă o intensitate diferită a luminii, mai directă sau mai difuză. O bună fixare a corpurilor de iluminat poate reevalua colțurile care au fost anterior în umbră, crea un mediu cald sau rece conform interesului nostru, și chiar ne permite să ne jucăm cu intrările de lumină naturală. Există la fel de multe alternative ca spații de decorat: bucătării, dormitoare, sufragerii, recepții, birouri, restaurante, hoteluri, magazine etc.

Tradiție și modernitate în corpuri de iluminat de design

Dispunem de numeroase modele de diferite dimensiuni, forme și stiluri care merg de la cele mai tradiționale la cele mai moderne, și materiale de la celemai comune precum oțel sau sticlă, până la cele mai inovatoare, precum silicagel, fibră de sticlă sau chiar lemn. Multe dintre aceste piese sunt simboluri de design avangardist, care rezistă trecerii timpului, distanțat de modă și tendințe. Acesta este cazul lustreor Over sau Samantha, lampadarului New sau veiozei Guio. Mulți autori, în cea mai mare parte arhitecți, și-au îndreptat cele mai bune eforturi spre conceperea lămpilor de design originale. În acest proces de creare, se a acordat întotdeauna o atenție deosebită caracterului vizual al piesei. Ei știu mai bine decât oricine incidența luminii în compoziția unui spațiu. Trebuie să fie bine iluminat, dar dacă reușim să o facem într-un mod discret, rezultatul va fi mult mai armonios. Scopul este ca lămpile sau aplicele să nu fie simple becuri. Dacă acestea permit evidențierea prezenței, va fi datorită frumuseții liniilor, existând o intenție de stil dincolo de funcționalitate. Acesta este iluminatul decorativ. Și este ceea ce facem în SuperStudio.
zile
ore
min.
sec.