BLACK DAYS Up to 190 lei discount with coupon codes HELLOSPRING10, HELLOSPRING20 y HELLOSPRING40 >Show promo

RECOMANDĂRILE NOASTRE

Experții noștri de decor vă explică tot ce trebuie să știți despre mobilier, stiluri și tendințe care sunt la modă în acest sezon.

Are you #DECOLOVER?

Share pictures of your rooms with HT #superstudio and surprise us with your style and home décor.

Descoperă toate stilurile!

500 TOP VÂNZĂRI

vezi toate
Scaun Scandinav Tulipa ®
Scaune din lemn
Scaun Scandinav Tulipa ®Scaun Scandinav Tulipa ®230,32 Lei

-53%487,21 Lei

vezi produsul
Promoție
înălţime83cm
lăţime49cm
adâncime53.5cm
Perna WOODEN
Perne pentru scaune
Perna WOODENPerna WOODEN31,28 Lei

-50%62,56 Lei

vezi produsul
Promoție
înălţime2cm
lăţime41cm
adâncime41cm
Perna WOODEN ARMS
Perne pentru scaune
Perna WOODEN ARMSPerna WOODEN ARMS34,24 Lei

-50%68,47 Lei

vezi produsul
Promoție
înălţime2cm
lăţime42cm
adâncime41cm
ventajas icono

Design

Cel mai bun design la cel mai bun preț și stil într-un singur loc.

SSL icono

Achiziții sigure

Magazin online cu SSL pentru a face achiziții în condiții de sigurață

envío icono

Stoc mare

Livrare rapidă datorită stocului mare de produse

chat icono

Suntem aproape

Dacă aveți întrebări, suntem aproape să vă sfătuim.

escríbenos icono

Scrieți-ne

Contactați-ne

llámanos icono

Sunați-ne

Telefon +34 932 417 330

envío icono

Costuri de livrare

Livrări

devoluciones icono

Returnări

Verificați aici condiții

SuperStudio

SuperStudio este o companie tânără și dinamică, înființată în 2005 cu scopul de a furniza piese de design de calitate superioară la prețuri foarte competitive. Clienții au acces la marele nostru catalog de mobilier și decorațiuni, prin intermediul site-ului www.superstudiomobila.ro.  Acesta este cel mai rapid și mai simplu mod de a cumpăra produsele noastre de oriunde vă aflați, deoarece vindem pe întregul teritoriu național și peste hotare. În afara prezenței on-line, adăugăm deschiderea mai multor showroom-uri, locuri unde clienții pot observa, atinge și simți prin propria piele, calitățile produselor noastre. În primul rând, am deschis în Barcelona, Spania - oraș pionier al design-ului, și apoi în Madrid. De la început am menținut o atitudine deschisă și inovatoare. Nu ne concentrăm numai în clienți privați, de asemenea, în hoteluri, restaurante și alte companii implicate în proiecte mari de design interior și hotelier. Această flexibilitate ne-a făcut lider în acest sector. SuperStudio privește spre viitor cu noi idei de expansiune la nivel național și internațional, noi canale de marketing și noi nevoi ale unui client care este în schimbare continuă, în ceea ce privește modul de cumpărare. Extinderea continuă a gamei noastre de produse ne face mai versatili și îmbunătățește capacitatea noastră de adaptare. Cheia succesului constă în profesionalismul unei echipe dedicate, cu mijloace și potențial. Principala noastră modalitate de lucru este angajarea proceselor de standardizare pentru a obține un control mai mare și mai eficient, dar, de asemenea, inovația, sub o filozofie de prosperare pe tot parcursul vieții. Precum obiectiv esențial, ne bazăm pe detectarea cu ușurință a punctelor debile și transformarea acestora în oportunități viitoare. Pe scurt, anticipăm schimbările, pentru a ține pasul cu cele mai recente tendințe în design, pentru a oferi cele mai bune prețuri și a veni în întâmpinarea cerințelor clienților noștri. Aceasta este singura modalitate de a atinge succesul.

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones

?