SPRING TIME Rambursare de 10% din achizițiile dvs. > Consultați promovarea

Husă de Pernă TRIANGLE YELLOW 45x45

Ref. HCN1847
Mid Season Sale

Obțineți ultimele tendințe cu reduceri de până la -85%. Rambursăm 10% din achizițiile dvs. într-un cupon cadou. Extindem promoția până duminică.

Pentru achiziționarea acestui produs veți primi un cupon echivalent cu 10% din comanda dvs. Puteți să oferiți sau să utilizați această reducere la o achiziție viitoare fără o sumă minimă. Produs cu ofertă temporară și stoc limitat. Reducere de 50% la costuri de transport aplicate la comenzi de peste 1400 Lei. Transport gratuit la comenzi de peste 2200 Lei.

Finisaje disponibile
57,95 Lei
128,87 Lei
-55%
Preț TVA INCLUS
Livrare Selectați un finisaj
Livrare Nu inclus
57,95 Lei

Plățile efectuate în conformitate cu protocolul de securitate SSL

Material

Bumbac

Dimensiuni

Dimensiuni
45 cm x 45 cm x 0.2 cm

0,2 kg

Descriere

  • Husă de pernă cu design original și distractiv.
  • Fermoar pentru curățare ușoară.
  • Se poate curăța în mașina de spălat.
  • Fabricată din bumbac.
  • Umplutura se vinde separat.

Este timpul să dați o notă personală decorului dvs. Cu husele noastre de perne veți obține o notă personală atât de căutat, datorită design-urilor sale atractive.

Nu există senzație mai bună decât când ajungeți acasă după o zi lungă de muncă,pentru a se relaxa pe canapea, în scaunul dvs. preferat sau în pat. Decorați canapeaua sau patul cu cele mai originale perne, așa puteți augmenta senzația de confort și bunăstare.

Avem o colecție mare de huse de perne, cu multe modele foarte atractive : dreptunghiulare, pătrate, forme geometrice, cu modele animale, steaguri, orașe, panouri publicitare, etc. Posibilitățile sunt imense, pentru că fiecare se adaptează la diferite tipuri de decor.

Fiind fabricate din bumbac, aceste huse de pernă sunt foarte durabile și ușor de curățat. Iar atunci când doriți să schimbați stilul, va fi la fel de ușor ca deschiderea fermoarului si cumpărarea altelor noi. Confortul și estetica fără prea mult efort.

Ne puteți contacta în legătură cu produsul Husă de Pernă TRIANGLE YELLOW 45x45 completând formularul de mai jos.

Economisiți cu ofertele noastre de seturi

Share: Husă de Pernă TRIANGLE YELLOW 45x45

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones