Canapele

Atunci când vine vorba de decorarea salonului sau a sufrageriei, nu există elemente mai importante decât canapele și fotolii. Atunci când vine vorba de alegerea unei canapele, nu trebuie să țineți cont numai de funcționalitatea acesteia; o parte foarte importantă fiind stilul. Din acest motiv, SUPERSTUDIO vă recomandă următoarele lucruri: mai întâi, începeți prin căutarea și selectarea diferitelor modele de canapele, după care prin alegerea modelul preferat, și în cele din urmă adăugarea mobilierului și a accesoriilor. Canapeaua va fi întotdeauna protagonistul sufrageriei și, prin urmare, restul mobilei va trebui să se adapteze la ea. În magazinul nostru de decorare online puteți găsi o gamă amplă de canapele pentru toate stilurile și gusturile. Printre toate modelele puteți găsi piese inspirate de designuri celebre, cum ar fi canapeaua Chester în diferite culori și finisaje. Și dacă ceea ce căutați este o canapea cu linii simple, care se potrivește oricărui tip de decor, canapeaua și fotoliile Coushto sunt perfecte pentru dvs. Vizitați catalogul nostru de canapele și alegeți dintre cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

zile
ore
min.
sec.
afișați după culori:
100 rezultate
  • Lichidare
Puff OTTOAN
Fotolii Puf
Puff OTTOAN De la: 161,23 Lei

-75%633,08 Lei

vezi produsul
Lichidare
înălţime30cm
lăţime55cm
adâncime55cm
Puff Redondo HOMY
Fotolii Puf
Puff Redondo HOMY De la: 339,80 Lei vezi produsul
ultimele unități!
înălţime40cm
lăţime40cm
adâncime40cm
/
VEDEȚI MAI MULTE PRODUSE

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones