Canapele

Nu există elemente mai importante decât canapele și fotolii atunci când vine vorba de decorarea sufrageriei. Nu trebuie să țineți cont numai de funcționalitatea acestora, de asemenea, o parte foarte importantă este reprezentată de stilul ales. Din acest motiv, SUPERSTUDIO vă recomandă următoarele lucruri: începe căutarea și captarea de canapele, alegeți modelul preferat, și în cele din urmă alege restul de mobilier și accesorii. Canapeaua va fi întotdeauna protagonistul sufrageriei și, prin urmare, restul mobilei va trebui să se adapteze la ea. În magazinul nostru de decorare online puteți găsi o gamă amplă de canapele pentru toate stilurile și gusturile. Printre toate modelele puteți găsi piese inspirate de designuri celebre, cum ar fi canapea Chester în diferite culori și finisaje. Și dacă ceea ce căutați este o canapea cu linii simple, care se potrivește oricărui tip de decor, canapeaua și fotoliile Coushto sunt perfecte pentru dvs. Vizitați catalogul nostru de canapele și alegeți dintre cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

zile
ore
min.
sec.
afișați după culori:
87 rezultate
Canapea CHESTER PU -2 Locuri-
Canapele
Canapea CHESTER PU -2 Locuri- 1.875,29 Lei

-55%4.203,83 Lei

vezi produsul
Promoție
înălţime69cm
lăţime155cm
adâncime86cm
  • Livrare imediată
Fotoliu CUBER
Fotolii
Fotoliu CUBER 1.867,84 Lei

-54%4.085,94 Lei

vezi produsul
ultimele unități!
înălţime68cm
lăţime77cm
adâncime70cm
/
VEDEȚI MAI MULTE PRODUSE

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones