Canapele

În SuperStudio veți descoperi o colecție amplă de canapele de design, care colectează materiale de diferite tipuri, culori foarte variate și forme surprinzătoare. Știați că o canapelele de design îmbracă orice cameră fără nici un efort? Ca protagonistă a încăperii unde se situează, aceasta marchează caracterul și definește spațiul de relaxare. Dacă sunteți în căutarea unei canapele de design, în SuperStudio avem o mare varietate de modele moderne și elegante în diferite modele. De asemenea, cu finisaje personalizate și de înaltă calitate.

Canapele de design pentru fiecare decor

Alegerea canapelei de design perfecte nu este o sarcină ușoară. Această piesă nouă de mobilier trebuie să se adapteze la un spațiu vechi, deja amenajat. Din acest fapt, acest lucru este o decizie foarte importantă. În SuperStudio dispunem de canapele de designer cu finisaje multiple pentru a vă ușura sarcina. Stilul contemporan și modern al canapelelor de design, combinate cu calitatea finisajelor, le fac irezistibile. Dar bineînțeles, nu uităm cât de necesar este confortul.

Canapele de design inspirate de clasici celebri

Dispunem de toate modelele de canapele de design necesare pentru a putea lua o decizie și a oferi sufrageriei un efect de glamour. Începând cu canapele inspirate de cei mai celebri designeri ai ultimilor timpuri, ... la creațiile contemporane, originale și în același timp confortabile. Avem toate modelele. În acest fel va fi mult mai ușor să găsiți piesa ideală pentru spațiul dvs.

Canapeaua noastră de design Chester poate să impresioneze pe oricine; o piesă de mobilier clasică, care apare cu mult mai multă forță în lumea decorației de interioare. Disponibilă cu 1,2 și 3 locuri. Sau dacă doriți un efect vintage, o puteți găsi, de asemenea, în țesătură denim sau catifea. O altă opțiune pentru canapele de design este modelul Frame, inspirat de Le Corbusier, tapițat în piele și cu structură din oțel lustruit. De asemenea, disponibilă în 3 locuri. Și modelul Quadrat, realizat în piele pe partea din față și cu designul De la Oliva.

Printre multiple modele, se subliniază simplitatea clasică, proprie, a epocii canapelei Mies, inspirată de creațiile lui Florence Knoll din deceniul al 50-lea. Designul său geometric și echilibrat naște din preocuparea designerului pentru coerența dintre diferitele elemente și armonia perfectă între mobilier și camera în care se află.

Dacă, pe de altă parte, căutați o notă de originalitate, în SuperStudio dispunem de modelele perfecte: canapea de design de tip West Canvas, care datorită celor patru roți de fier permite plasarea acesteia în locuri diferite fără a face ningun efort. Structura sa din lemn transferă un stil inconfundabil, cu o atingere vintage. Și pentru cei mai îndrăzneți, versiunea noastră a Blossy-ului clasic. De formă rotunjită, designul lui Karim Rashid care va da o notă de originalitate oricărei case. Disponibile în diferite culori.

Canapele de design sunt o necesitate pentru iubitorii de decoratiuni de interioare. Acestea sunt ideale pentru sufragerie, salon sau chiar pentru recepția unui hotel, a unei clinici etc.

zile
ore
min.
sec.