Birou de Scris LEISHA

Ref. ACR015
Finisaje disponibile
465,31 Lei
1.070,98 Lei
-57%
Preț TVA INCLUS
465,31 Lei
Selectați un finisaj
Show more info
Show product in atmospheric picture
plata securizata
Calculate shipping costs
Product with pack offer

Material

Lemn de stejar - PAL

Dimensiuni

Dimensiuni
77.5 cm x 120 cm x 55 cm

12077.555
25,5 kg

Birou în stil nordic

  • Birou se stil scandinav foarte elegant.
  • Două sertare laterale și un spațiu central.
  • Partea superioară din plăci aglomerate.
  • Acoperit cu hârtie imprimată care imită lemnul.
  • Picioare din lemn de stejar.
  • Înălțimea de la marginea inferioară până la sol: 57,5 ​​cm.
  • Distanța mai mare dintre picioare: 97 cm.
  • Ideal pentru medii de stil rustic sau minimalist.

Acest birou LEISHA de stil scandinav, prezintă un design simplu de linii drepte. Transmite o imagine senină de eleganță sobră. Pentru a nu rupe această senzație, au fost alese tonuri moi: lemn ușor și alb. Acest binomial cromatic este de obicei protagonistul incontestabil în mobilierul în stil scandinav.

Ca orice alt birou scandinav, acest birou LEISHAnu se ocupă numai de partea estetică. De asemenea, ia în considerare funcționalitatea. Dispune de două sertare, câte unul pe fiecare parte. Spațiul central dintre acestea este expus și se poate folosi precum raft. Acolo putem păstra cărți, documente și chiar calculatorul nostru. Este conceput pentru a găzdui materialele esențiale pentru munca zilnică. Putem depozita restul accesoriilor în sertare. Astfel, va fi ușor să le folosim atunci când avem nevoie de ele și să menținem ordinea la masa de lucru în timp ce nu le folosim. Un sertar în spațiul central ar fi incomod și nepractic, pentru că ne-ar forța să ne despărțim de birou pentru al deschide.

Un mic raft este situat între picioare pentru a asigura o stabilitate mai mare a acestora. Distanța de la marginea de jos a acestei plăci la sol este de 57,5 ​​cm. Acesta este spațiul disponibil unde putem plasa orice scaun. Sertarele albe dispun de mânere metalice de mari dimensiuni.

Acest birou LEISHA de stil scandinav este ideal pentru spații cu un decor minimalist, rustic modern sau scandinav. Formele sale simple creează un birou cu mult farmec, que se integra ușor de potrivit în orice încăpere.

Ne puteți contacta în legătură cu produsul birou leisha completând formularul de mai jos.

Share: Birou de Scris LEISHA