BLACK DAYS Up to 190 lei discount with coupon codes HELLOSPRING10, HELLOSPRING20 y HELLOSPRING40 > Show promo

Birou de Scris LEISHA

Ref. ACR015
Black Days

Discover our selection of Top products with Black discounts. In addition, we refund 10% of your purchases in a gift voucher. Only until Thursday.

*44 lei discount on purchases over 745 lei with coupon code HELLOSPRING10
88 lei discount on purchases over 1096 lei with coupon code HELLOSPRING20
176 lei discount on purchases over 1756 lei with coupon code HELLOSPRING40

Buying this product, you will receive a gift voucher equivalent to 10% of your purchase. You may either give this voucher to someone else, or use the discount yourself for your next purchase. There is no minimum order required. Product with temporary offer and limited stock. 50% off on shipping costs on purchases over 1400 lei. Free shipping on purchases over 2200 lei.

Finisaje disponibile
465,31 Lei
1.070,98 Lei
-57%
Preț TVA INCLUS
Livrare Selectați un finisaj
Livrare Nu inclus
465,31 Lei

Plățile efectuate în conformitate cu protocolul de securitate SSL

Material

Lemn de stejar - PAL

Dimensiuni

Dimensiuni
77.5 cm x 120 cm x 55 cm

12077.555
25,5 kg

Birou în stil nordic

  • Birou se stil scandinav foarte elegant.
  • Două sertare laterale și un spațiu central.
  • Partea superioară din plăci aglomerate.
  • Acoperit cu hârtie imprimată care imită lemnul.
  • Picioare din lemn de stejar.
  • Înălțimea de la marginea inferioară până la sol: 57,5 ​​cm.
  • Distanța mai mare dintre picioare: 97 cm.
  • Ideal pentru medii de stil rustic sau minimalist.

Acest birou LEISHA de stil scandinav, prezintă un design simplu de linii drepte. Transmite o imagine senină de eleganță sobră. Pentru a nu rupe această senzație, au fost alese tonuri moi: lemn ușor și alb. Acest binomial cromatic este de obicei protagonistul incontestabil în mobilierul în stil scandinav.

Ca orice alt birou scandinav, acest birou LEISHAnu se ocupă numai de partea estetică. De asemenea, ia în considerare funcționalitatea. Dispune de două sertare, câte unul pe fiecare parte. Spațiul central dintre acestea este expus și se poate folosi precum raft. Acolo putem păstra cărți, documente și chiar calculatorul nostru. Este conceput pentru a găzdui materialele esențiale pentru munca zilnică. Putem depozita restul accesoriilor în sertare. Astfel, va fi ușor să le folosim atunci când avem nevoie de ele și să menținem ordinea la masa de lucru în timp ce nu le folosim. Un sertar în spațiul central ar fi incomod și nepractic, pentru că ne-ar forța să ne despărțim de birou pentru al deschide.

Un mic raft este situat între picioare pentru a asigura o stabilitate mai mare a acestora. Distanța de la marginea de jos a acestei plăci la sol este de 57,5 ​​cm. Acesta este spațiul disponibil unde putem plasa orice scaun. Sertarele albe dispun de mânere metalice de mari dimensiuni.

Acest birou LEISHA de stil scandinav este ideal pentru spații cu un decor minimalist, rustic modern sau scandinav. Formele sale simple creează un birou cu mult farmec, que se integra ușor de potrivit în orice încăpere.

Ne puteți contacta în legătură cu produsul birou leisha completând formularul de mai jos.

Share: Birou de Scris LEISHA

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones