Cod de conduită

Todofurniture, S.L. dispune de un Cod de Conduită care reprezintă cadrul de referință pentru a asigura un management responsabil și un comportament etic al membrilor organizației în desfășurarea activitățil sale. Acest cod conține valori corporative și reguli comportamentale care trebuie respectate, formulate cu principii și angajamente, și constituie un angajament ferm al companiei pentru managementul etic și transparent ca motor pentru consolidarea imaginei și obținerea unei reputații excelente. Aceste principii, atât legate de Responsabilitatea Socială a Întreprinderii cât și de Etica în Afaceri, sunt după cum urmează:

Principiile Responsabilității Sociale a Întreprinderilor:

 1. Angajamentul față de buna guvernare, integritate și dialog.
 2. Angajamentul pentru durabilitate, profitabilitate și excelență.
 3. Angajamentul față de societatea noastră.
 4. Angajamentul față de clienții noștri.
 5. Angajamentul față de furnizorii și subcontractorii noștri.
 6. Angajamentul față de furnizorii noștri și dezvoltarea locală  durabilă.
 7. Angajamentul față de mediu: eco-eficiența și reducerea impactului.
 8. Angajamentul față de siguranță și excelență.
 9. Angajament pentru cercetare și dezvoltare tehnologică.

Principiile Eticii de Afaceri:

 1. Respectarea legalității.
 2. Integritate și obiectivitate în performanța afacerii.
 3. Respect pentru oameni.
 4. Protecția sănătății și a integrității fizice.
 5. Protecția mediului înconjurător.
 6. Gestionarea eficientă.
 7. Utilizarea și protecția informațiilor.
 8. Calitate și siguranță.

În același mod, ne angajăm să respectăm și să îndeplinim principiile referitoare la Responsabilitatea Socială a Întreprinderilor stabilit în Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Global al Națiunilor Unite, Convențiile și Recomandările Organizației Internaționale a Muncii (OIT) și toată legislația națională, comunitară și internațională aplicabile în oricare din zonele companiei.

Canal de comunicare

Pentru a solicita codul de conduită, trebuie să contactați la:

 1. Scrisoare poștală la următoarea adresă:
  Todofurniture, S.L.
  Secretaria del Comité de Vigilancia del Código de Conducta Calle Tavern, 61, Bajos
  CP 08006 Barcelona
 2. E-mail la următoare adresă:
  [email protected]

De asemenea, pentru formalizarea unei reclamații / cereri sau sugestii la Codul de Conduită este esențial să trimiteți următoarele informații prin canalul de recepție ales (1) sau (2):

(*)“În conformitate cu Legea Organică 15/1999 din 13 decembrie, de Protecție a Datelor Personale, vă informăm că datele personale încorporate la acest formular de reclamație sau sugestie fac parte din dosarul nostru de Reclamații și Sugestii, create de Todofurniture, S.L., și înregistrate în Registrul Protecției Datelor dependent de Agenția Spaniolă pentru Protecția Datelor, în scopul menținerii relației actuale care începe prin forma actuală, precum și transmiterea altor comunicăriși incidente legate de sugestia sau plângerea menționate. Alocarea datelor necesare sunt de caracter obligatoriu, iar refuzul de a le furniza va împiedica menținerea relației actuale, precum și posibilitatea de a vă informa prin notificări succesive privitoare la conținutul sugestiei sau reclamațiilor formulate de către Dvs. Pentru exercitarea drepturilor de acces, rectificare, anulare sau opoziție la prelucrarea datelor dvs. vă puteți adresa la TODOFURNITURE, S.L., Calle Tavern, 61, Bajos, 08006, Barcelona,prin poștă certificată,sau prin e-mail la adresa [email protected]În comunicarea respectivă trebuie să indicați dreptul pe care doriți să-l exercitați, și trebuie să însoțească fotocopia actului de identitate sau a pașaportului, pentru a dovedi că este persoana interesată care exercită dreptul în cauză”.

Abonați-vă!

coupon

Înscrieți-vă la buletinul nostru de știri și veți primi o reducere de 28 Lei * pentru următoarea comandă mai mare decât 450 Lei.

Nu se aplică produselor Outlet, Lichidare sau Promoții Speciale. Numai comenzi online. Nu este valabil pentru profesioniști sau magazine.

Multumim pentru înregistrare. În câteva minute, veți primi un e-mail pentru a obține o reducere.

Verificați dosarul Spam din e-mailul dvs. dacă nu primiți nimic.

Valoraciones

?