Despre noi

Descoperă și #străluceștestilul!

În SuperStudio puteți găsi mobilier de design și elemente de decor variate, toate acestea pentru a putea construi casa viselor dvs. Vă oferim diferite stiluri și inspirația necesară pentru a alege acele lucruri care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea dvs.. Misiunea noastră este de a oferi ceea ce aveți nevoie pentru decorarea spațiului ales și de asemenea, mobilier, astfel încât să aveți curaj să vă prezentați stilul.

În fiecare an

  • 52 promoții
  • 12 colecții de produse
  • 12 stiluri la alegere
  • Peste 600 de noutăți decorative

Un univers decorativ

În e-commerce-ul sau în showroom-ul nostru veți găsi o gamă largă de stiluri, mobilier de design la cel mai bun preț, precum și elementele decorative pe care ați dorit dintotdeauna să le aveți. Și dacă aveți nevoie de inspirație, urmați actualitățile noastre pe Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest și YouTube.

Prezența în Europa

În acest moment, suntem prezenți în 10 țări europene: Spania, Franța, Italia, Portugalia, Germania, Olanda, Marea Britanie, Polonia, România și Norvegia.

Angajamentul nostru

Ne bazăm pe standardizarea proceselor pentru a obține un control și o eficiență mai mare, dar și de asemenea pe inovare, sub o filosofie de formare și educare continuă. Vrem să vă oferim cele mai recente tendințe în design și decor la cel mai bun preț, astfel încât să vă simțiți casa mult mai a voastră.